De beste podcastkerstpuzzelzip van de winter:

Een beetje zoals een vakantieboek, maar dan om te downloaden. En met onze stemmen! De Dikke Winterzip is een ZIP gevuld met zeven rondes aan gloednieuwe puzzels die je zelf kan spelen, alleen of met elkaar, in een luxe ski-resort of in een Zoom.

DOWNLOAD NU!

Bestandsgrootte: zo'n 130MB Bevat: de hele quiz in PDF-formaat, plus bijna anderhalf uur aan audio Rondes: 7 Speelduur: 2 tot 4 uur Aantal spelers: 1-10 (of meer) Leeftijd: iedereen kan meepuzzelen, kinderen maken het zich makkelijker door er een volwassene bij te vragen Soort puzzels: Algemene kennis, Popcultuur, Literatuur, Taalspelletjes, Logiquiz, Muziekronde, Woordenboek Mag je googelen? Yup.

In deze winterzip vind je een PDF met zeven puzzelrondes die je zelf kan spelen. Sommige rondes zullen je bekend voorkomen uit Puzzelbrunch – maar alle opgaven zijn gloednieuw. En is het puzzelplezier voor jou niet compleet zonder ons eeuwige gebabbel? Wees gerust: de ZIP zit vol met audiobestanden waarin wij als quizmaster opereren, en jou door de opgaven heen praten. Als een pubquiz zonder pub.

Kost dit geld?

Toen de inzendingen nog open waren, kostte de winterzip €5,00. Nu is dat optioneel – je maakt geen kans op een prijs meer tenslotte. Als je erop staat om te betalen, dan kan dat via dit betaalverzoek. Geen iDeal? Mail ons even op puzzelbrunch [apenstaartje] gmail punt com!

Hoe open ik een ZIP-bestand?

Een ZIP-bestand is een gecomprimeerde map. Of je nou Windows of Mac gebruikt, je kan een ZIP-bestand openen zonder dat je daar speciale software voor nodig hebt. Meer daarover hier voor Windows, of hier voor Mac. Meestal is het gewoon dubbelklikken op het bestand.

Waar vind ik de antwoorden?

De antwoorden van de winterzip 21 zijn bekend. Je kan ze hieronder downloaden.

GEEF ME ANTWOORDEN
Is die van 2020 ook nog ergens te vinden?

Zeker! Die mag je hartstikke gratis downloaden, inclusief de antwoorden! Het zal voor zich spreken dat de inzendtermijn daaarvoor inmiddels verlopen is.

GEEF ME DIE OUWE ZIP