De beste podcastkerstpuzzelzip van 2020:

Een beetje zoals een vakantieboek, maar dan om te downloaden. En met onze stemmen! De Dikke Winterzip is een ZIP gevuld met zeven rondes aan gloednieuwe puzzels die je zelf kan spelen, alleen of met elkaar, in een winters chalet of in een Zoom.

DOWNLOAD NU!

Bestandsgrootte: iets meer dan 200MB Bevat: de hele quiz in PDF en Powerpoint-formaat, plus één uur en drie kwartier aan audio Rondes: 7 Speelduur: 2 tot 4 uur Aantal spelers: 1-10 (of meer) Leeftijd: iedereen kan meepuzzelen, kinderen maken het zich makkelijker door er een volwassene bij te vragen Soort puzzels: Algemene kennis, Popcultuur, taalspelletjes, logiquiz, muziekronde, geografie Mag je googelen? Yup.

In deze winterzip vind je een PDF met zeven puzzelrondes die je zelf kan spelen. Sommige rondes zullen je bekend voorkomen uit Puzzelbrunch – maar alle opgaven zijn gloednieuw. En is het puzzelplezier voor jou niet compleet zonder ons eeuwige gebabbel? Wees gerust: de ZIP zit vol met audiobestanden waarin wij als quizmaster opereren, en jou door de opgaven heen praten.

Daarnaast vind je in de ZIP de hele quiz ook in een powerpoint-formaat. Dat is – denken wij – de perfecte manier om de quiz te spelen met je vrienden of familie via Zoom (of Teams, of Google Hangout, of Skype). Eén iemand deelt zijn scherm en de rest kijkt (en puzzelt!) mee!

LET OP: de inzendtermijn van de Winterzip is inmiddels verlopen, de winnaars hebben bericht gekregen. De ZIP is nog steeds te downloaden en te spelen, maar de prijzen zijn vergeven. Dan weet je dat.

Kost dit iets?

Toen de inzendingen nog open waren en deelnemers kans maakten op een prijsje vroegen we €3,50 voor de Zip. Omdat de inzendtermijn voorbij is, is dat nu optioneel. Als je wil kan je ons via dit betaalverzoek de €3,50 overmaken. Geen iDeal? Mail ons even op puzzelbrunch [apenstaartje] gmail punt com!

Hoe open ik een ZIP-bestand?

Een ZIP-bestand is een gecomprimeerde map. Of je nou Windows of Mac gebruikt, je kan een ZIP-bestand openen zonder dat je daar speciale software voor nodig hebt. Meer daarover hier voor Windows, of hier voor Mac. Meestal is het gewoon dubbelklikken op het bestand.

Waar zijn de antwoorden?

Omdat de termijn inmiddels verstreken is, zijn de antwoorden op de Winterzip te downloaden. Je kan de antwoordenzip binnenhalen via onderstaande knop.

GEEF ME ANTWOORDEN